Actes

11 d'abril de 2015

Barcelona Gospel Messenguers – Go Higher!

Amb el seu directe dinàmic, alegre i contagiós, Barcelona Gospel MESSENGERS esta convertint el gospel en tot un fenomen de masses arreu del nostre país, penjant ja el cartell d’ENTRADES EXHAURIDES en gairebé tots concerts de la seva gira.

L’any 2000 comença a Catalunya un moviment coral que pren com a punt de partida la música gospel i que arrela amb moltíssima força en tot el teixit musical i vocal del país, revolucionant i dinamitzant un interès latent en aquests àmbits. Un dels pioners en aquest moviment fou el pianista i compositor Ramon Escalé que a partir de l’experiència adquirida amb les cantants afroamericanes Michele Mcain, Mònica Green, Kathy Autrey i Fay Victor, posa en marxa diversos cors i crea la Xarxa Gospel de Catalunya que els aglutina a tots sota un mateix concepte musical i línia pedagògica.

02messengerspromo

Fruit d’aquest intens treball emergeixen en el si dels diferents cors un seguit de solistes d’una gran qualitat i l’any 2008 es crea Barcelona Gospel MESSENGERS, un projecte que uneix a una vintena d’aquests solistes, al més pur estil “all-stars”, on destaca la joventut, la expressivitat i la intensa formació musical de tots els seus components.
Des de llavors, han portant les seves enèrgiques actuacions per tots els racons de casa nostra, trepitjant escenaris tan emblemàtics com el Palau de la Música Catalana, Teatre Nacional de Catalunya, la Sala Oval del MNAC, el Teatre Grec de Montjuic, l’Auditori de Barcelona, la Pedrera, el Teatre Fortuny de Reus, el Teatre Principal de Maó, el Teatre Kursaal de Manresa, l’Atlàntida de Vic, el Teatre Principal de Lleida o la sala Luz de Gas, entre molts d’altres, assolint un gran nivell tècnic i comunicatiu.

L’any 2011 participen en la producció del Taller de musics Gospel&Flamenco amb la cantaora Alba Guerrero, en el marc del Festival de Flamenco de Ciutat Vella i el 2012 editen el seu primer treball discogràfic, amb la col·laboració especial de Paula Domínguez, enregistrat per David Casamitjana a l’Auditori Pau Casals de El Vendrell.

El 2013 Barcelona Gospel MESSENGERS son seleccionats per formar part del programa musical de màxima audiència de TV3 “Oh, Happy Day”, del qual esdevenen finalistes, superant 12 setmanes d’intenses proves i guanyant-se gran estima i reconeixement tant per part del jurat com del públic, sota el crit de GO, GO, MESSENGERS!!!

El maig de 2014 veu la llum …Go Higher!, el segon treball discogràfic de Barcelona Gospel MESSENGERS, enregistrat per David Casamitjana i masteritzat als prestigiosos Abbey Road Studios de Londres.

…Go Higher! és un disc dinàmic, que viatja més enllà del gospel, oferint-nos pinzellades del millor r&b, funk, pop de les ultimes dècades, amb una qualitat técnica i solidesa harmònica sense precedents en el nostre país. Un clam a l’optimisme, a superar junts els obstacles i a exigir-nos
sempre més, l’autèntica filosofia de Barcelona Gospel MESSENGERS.

Entrades ja a la venda a: Àrea Cultura SFB, NEXE, Kusaal Manresa i www.kusaal.cat

Lloc: Teatre Casal Cultural - - Sant Fruitós de Bages

Horari: 21.00h

Preu: 12 € (anticipades, jubilats i joves) 15€ taquilla

%d bloggers like this: